Trap met verlichting
Een trap moet een veilige plek zijn voor u en uw gezin, ook s ’nachts. Daarom is LED – verlichting de perfecte oplossing voor dit veel voorkomende probleem. LED – verlichting is niet alleen erg sfeervol maar ook energie bewust.
LED staat voor light-emitting diode (licht gevende diode) Een diode is een elektronisch onderdeel dat de elektrische stroom zeer goed in één richting geleidt. Hierdoor is het stroomverbruik minimaal en dus erg milieu bewust. Hierbij komt dat met verlichting in de trap u altijd ziet waar u loopt, overdag maar s ‘ nachts ook.

Sfeer
Als u voor sfeer wilt gaan bij uw traprenovatie is LED – verlichting echt een aanrader. LED – verlichting geeft een warme uitstraling door het bepaalde licht wat de lamp uitstraalt. Ook staat het altijd mooi door de weerkaatsing die het op de traptreden weergeeft. Het is ook mogelijk om de LED – verlichting te plaatsen in de leuningen. Dit zorgt voor een mooie weerkaatsing op de muur en de zijkanten van de trap.
Zoals u ziet is alles mogelijk bij TrapXpress en kennen wij geen grenzen. Met onze gespecialiseerde adviseurs kunnen wij u een uitgebreid en nauwkeurig advies geven. Bezoek onze website voor alle specificaties !
www.trapxpress.nl