Traprenovatie 2018-07-11T16:00:02+00:00

Traprenovatie

Uitgekeken op de vloerbedekking van uw trap of zijn de traptreden zo versleten dat traplopen niet meer veilig is? Tijd voor een metamorfose van uw trap! Met een traprenovatie van TrapXpress is uw oude trap binnen een dag weer als nieuw.

Elke ondergrond geschikt voor traprenovatie.

Bij een traprenovatie plaatst TrapXpress overzettreden over uw bestaande trap. Dit is mogelijk op alle soorten ondergronden, zoals hout en beton. Ook versleten traptreden met een ongelijke ondergrond zijn geen enkel probleem. Door de overzettreden te bevestigen met speciale lijm die de onderliggende ruimtes opvult, maakt TrapXpress iedere oude trap weer als nieuw.

Voor ieder interieur een passende trap.

Welke stijl uw interieur ook heeft, u vindt bij TrapXpress altijd de trap die bij u past. Uit ons grote aanbod overzet treden en stootborden stelt uzelf uw trap samen. Uiteraard kunnen wij u daarbij adviseren. Voor een gehele renovatie van uw trappenhuis kunt u ook de zijkanten van de trap en de overloop laten bekleden. En met een nieuwe trapleuning maakt u het uiteraard helemaal af. Bekijk de mogelijkheden voor traprenovatie.

Kwalitatieve traprenovatie met garantie.

Uw trap laten renoveren door TrapXpress, is kiezen voor kwaliteit en garantie. Onze vakkundige medewerkers zijn specialist in traprenovatie. Zij beschikken over ruime ervaring in het plaatsen van overzettreden op oude trappen met verschillende ondergronden. Zonder hak of breekwerk plaatsen renoveren wij uw trap binnen een dag. Bekijk onze producten pagina eens en zie het resultaat van een traprenovatie bij onze klanten.

Traprenovatie advies en prijsopgave.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van traprenovatie voor u? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. U kunt dan gelijk de verschillende modellen en kleuren bekijken en krijgt een prijsopgave voor de gehele renovatie van uw trap. U zult versteld staan van wat een renovatie eigenlijk maar kost.

Direct contact opnemen